Blindatele mortii nemira

S-a stins la 21 septembrie Monte Cassino Este anul si frontul a ajuns la manastirea si fortareata Monte Cassino, unde ploua cu obuze care mutileaza trupurile oamenilor. Inimile si trupurile tuturor sunt insangerate.

48 oferte pentru Sven Hassel - Seria completa de 14 volume / Colectia COMANDO, aventura, razboi

Gestapo Gestapoul e spaima tuturor. General SS Umilit in decembrie la intrarea in Moscova, Hitler trebuie sa castige si sa-si recucereasca propria imagine.

Legiunea blestematilor La vremuri tulburi omul devine carne de tun. Peste noapte toti francezii devenisera patrioti si toti nemtii fusesera obligati sa indeplineasca ordine cu care nu erau de acord. Si daca punerea in practica a intarziat sa apara a fost poate din cauza lui Porta, a Micutului sau a lui Sven… Batalion de mars Campii nesfarsite si zapezi care acopera totul.

Europa din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial devine teatrul celor mai sangeroase operatiuni, unele episoade desfasurandu-se si la Bucuresti. Se aude doar focul ce arde nemilos. Misiune pe teritoriul inamicului. Oamenii devin fiare dominate de frica si cruzime.

Blindatele mortii - Editia a VI-a - Sven Hassel, Nemira

Dupa recuperare, si-a continuat activitatea de scriitor. Uleiul ingheata in arme, soldatii isi pun ziare pe sub uniforma. Imperiul iadului Peste orasul in flacari se lasa tacerea. Iar soldatii din Stalingrad se transformasera im canibali Trupele lui Hitler inainteaza in Polonia.

Moarte si viscol Iarna ruseasca n-are rival. Himmler a dat ordin ca Varsovia sa fie rasa de pe fata pamantului, dar polonezii nu sunt dispusi sa cedeze asa de usor. Dupa secole intregi, lacasul este distrus inca o data si nu va mai fi reconstruit decat dupa douazeci de ani.

SVEN HASSEL SE ÎNTOARCE! DE MÂINE, SĂPTĂMÂNAL, LA CHIOŞCURILE DE PRESĂ!

Lupta a fost dura si violentele, necrutatoare. Atacul asupra Stalingradului a inceput in mai Iata ordinul lui Himmler pentru generalul Von Choltitz.

Blindatele mortii

Realitatea bate imaginatia si teroarea poate atinge culmile cele mai abjecte. Un anotimp dusmanos si o lupta care nu se mai termina.

Milioane de ostasi si-au pierdut viata in confruntare, iar altii au murit de foame. Orasul e un calvar in flacari, iar Sven si camarazii lui sunt prinsi intre sadismul ofiterilor SS si gherila Rezistentei poloneze.

A luptat pe mai multe fronturi, fiind ranit de mai multe ori. Armata germana pierde peste un milion de suflete la de kilometri de portile Moscovei, iar Operatiunea Taifun, planul de cucerire a orasului, esueaza.

Recenzie / comentariu pentru: Blindatele mortii de Sven Hassel, producator Nemira, Foarte bună, Beletristica - Comando - Comentarii, Pret - RON. Reuşisem să înăbuşim în noi tot ceea ce fusese omenesc. Nu mai ştiam decât limbajul îngrozitor al armelor.

Editions for Wheels of Terror: (Paperback published in ), (Paperback published in ), (Kindle Edition), (Paperback), (Paperb. Bombe cu napalm, ce parjolesc totul in cale, oameni terciuiti sub monstrii de otel, case, asezari ce dispar in doar cateva secunde, toate aceste imagini de apocalips intregesc dramaticul tablou pe care cititorul il regaseste sub titlul de "Blindatele mortii".

Cumpara acum Sven Hassel - Blindatele mortii, Nemira,Sven Hassel la 14,50 Lei. maxiwebagadir.com - magazine cu mii de calificative pozitive, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare. Blindatele mortii, de Sven Hassel, aparuta la editura Nemira, din domeniul Beletristica - Comando, pagini.

Reuşisem să înăbuşim în noi tot ceea ce fusese omenesc. Nu. "Blindatele mortii": Moartea secera primul erou antierou.

Cruntele batalii dintre fortaretele cu senile germane si rusesti, Panzerele cu svastica si T 34 cu stea rosie, trezesc salbaticia omului primitiv, civilizatia disparand brusc, odata cu moartea scuipata din tunurile blindatelor (intr-una din inclestari, 85 de tancuri T 34 sunt distruse de panzere.

Blindatele mortii nemira
Rated 0/5 based on 5 review
Blindatele mortii - Sven Hassel - maxiwebagadir.com